Наукова періодика України Ukrainian journal of food science


Buculei A. 
Effect of natural dye from beetroot juice on antioxidant properties and nutritional values of fondants / A. Buculei, P. Turcan // Ukrainian journal of food science. - 2017. - Vol. 5, Iss. 2. - С. 217-230. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2017_5_2_6
  Повний текст PDF - 477.687 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Buculei A.
  • Turcan P.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Buculei A. Effect of natural dye from beetroot juice on antioxidant properties and nutritional values of fondants / A. Buculei, P. Turcan // Ukrainian journal of food science. - 2017. - Vol. 5, Iss. 2. - С. 217-230. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2017_5_2_6.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського