Наукова періодика України | Ukrainian journal of food science | ||
Lupekha I. Impact of pumpkin as a nutritional supplement on the physico-chemical and organoleptic characteristics of a puncake / I. Lupekha, O. Podobii // Ukrainian journal of food science. - 2017. - Vol. 5, Iss. 2. - С. 186-196. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2017_5_2_3 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Lupekha I. Impact of pumpkin as a nutritional supplement on the physico-chemical and organoleptic characteristics of a puncake / I. Lupekha, O. Podobii // Ukrainian journal of food science. - 2017. - Vol. 5, Iss. 2. - С. 186-196. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2017_5_2_3.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |