Наукова періодика України Ukrainian journal of food science


Lupekha I. 
Impact of pumpkin as a nutritional supplement on the physico-chemical and organoleptic characteristics of a puncake / I. Lupekha, O. Podobii // Ukrainian journal of food science. - 2017. - Vol. 5, Iss. 2. - С. 186-196. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2017_5_2_3
  Повний текст PDF - 584.805 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Lupekha I.
  • Podobii O.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Lupekha I. Impact of pumpkin as a nutritional supplement on the physico-chemical and organoleptic characteristics of a puncake / I. Lupekha, O. Podobii // Ukrainian journal of food science. - 2017. - Vol. 5, Iss. 2. - С. 186-196. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2017_5_2_3.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Подобій Олена Валеріївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського