Наукова періодика України Ukrainian journal of food science


Podobii O. 
Optimization of the recipe of toothpaste by carrageenan addition / O. Podobii, M. Ladonko // Ukrainian journal of food science. - 2017. - Vol. 5, Iss. 1. - С. 63-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2017_5_1_9
  Повний текст PDF - 512.17 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Podobii O.
  • Ladonko M.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Podobii O. Optimization of the recipe of toothpaste by carrageenan addition / O. Podobii, M. Ladonko // Ukrainian journal of food science. - 2017. - Vol. 5, Iss. 1. - С. 63-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2017_5_1_9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Подобій Олена Валеріївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     

       Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського