Наукова періодика України | Ukrainian journal of food science | ||
Bondareva V. Obtaining and study of the effect of liposomal solution of the follicular chicken eggs' extract on the quality of bread / V. Bondareva, O. Miroshnikov, O. Muratov, M. Kolesnik // Ukrainian journal of food science. - 2017. - Vol. 5, Iss. 1. - С. 17-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2017_5_1_4 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Bondareva V. Obtaining and study of the effect of liposomal solution of the follicular chicken eggs' extract on the quality of bread / V. Bondareva, O. Miroshnikov, O. Muratov, M. Kolesnik // Ukrainian journal of food science. - 2017. - Vol. 5, Iss. 1. - С. 17-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2017_5_1_4. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |