Наукова періодика України Ukrainian journal of food science


Bondareva V. 
Obtaining and study of the effect of liposomal solution of the follicular chicken eggs' extract on the quality of bread / V. Bondareva, O. Miroshnikov, O. Muratov, M. Kolesnik // Ukrainian journal of food science. - 2017. - Vol. 5, Iss. 1. - С. 17-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2017_5_1_4
  Повний текст PDF - 414.198 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Bondareva V.
  • Miroshnikov O.
  • Muratov O.
  • Kolesnik M.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Bondareva V. Obtaining and study of the effect of liposomal solution of the follicular chicken eggs' extract on the quality of bread / V. Bondareva, O. Miroshnikov, O. Muratov, M. Kolesnik // Ukrainian journal of food science. - 2017. - Vol. 5, Iss. 1. - С. 17-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2017_5_1_4.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського