Наукова періодика України | Ukrainian journal of food science | ||
Yeresko G. Effect of raw materials nomenclature and their temperature upon safety and quality parameters of mechanically separated poultry meat / G. Yeresko, G. Cherednichenko, S. Bondar, S. Verbytskyi // Ukrainian journal of food science. - 2017. - Vol. 5, Iss. 1. - С. 6-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2017_5_1_3 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Yeresko G. Effect of raw materials nomenclature and their temperature upon safety and quality parameters of mechanically separated poultry meat / G. Yeresko, G. Cherednichenko, S. Bondar, S. Verbytskyi // Ukrainian journal of food science. - 2017. - Vol. 5, Iss. 1. - С. 6-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2017_5_1_3.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |