Наукова періодика України Ukrainian journal of food science


Yeresko G. 
Effect of raw materials nomenclature and their temperature upon safety and quality parameters of mechanically separated poultry meat / G. Yeresko, G. Cherednichenko, S. Bondar, S. Verbytskyi // Ukrainian journal of food science. - 2017. - Vol. 5, Iss. 1. - С. 6-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2017_5_1_3
  Повний текст PDF - 455.155 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Yeresko G.
  • Cherednichenko G.
  • Bondar S.
  • Verbytskyi S.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Yeresko G. Effect of raw materials nomenclature and their temperature upon safety and quality parameters of mechanically separated poultry meat / G. Yeresko, G. Cherednichenko, S. Bondar, S. Verbytskyi // Ukrainian journal of food science. - 2017. - Vol. 5, Iss. 1. - С. 6-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2017_5_1_3.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бондар Світлана Віталіївна (1989–) (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського