Наукова періодика України Ukrainian journal of food science


Tiril A. 
Gastronomy tourism potential of Sinop (Turkey) destination / A. Tiril, D. Kocatepe, M. S. Ipar // Ukrainian journal of food science. - 2017. - Vol. 5, Iss. 1. - С. 143-153. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2017_5_1_17
  Повний текст PDF - 2.106 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Tiril A.
  • Kocatepe D.
  • Ipar M.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Tiril A. Gastronomy tourism potential of Sinop (Turkey) destination / A. Tiril, D. Kocatepe, M. S. Ipar // Ukrainian journal of food science. - 2017. - Vol. 5, Iss. 1. - С. 143-153. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2017_5_1_17.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського