Наукова періодика України Ukrainian journal of food science


Berezianko T. 
Level assessment of good practice in food industry of Ukraine / T. Berezianko // Ukrainian journal of food science. - 2017. - Vol. 5, Iss. 1. - С. 133-142. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2017_5_1_16
  Повний текст PDF - 412.184 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Berezianko T.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Berezianko T. Level assessment of good practice in food industry of Ukraine / T. Berezianko // Ukrainian journal of food science. - 2017. - Vol. 5, Iss. 1. - С. 133-142. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2017_5_1_16.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     

       Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського