Наукова періодика України | Ukrainian journal of food science | ||
Ditrich I. Impovement of some functional properties of cookies with added natural components of pumpkin and chia / I. Ditrich, V. Moiseieva // Ukrainian journal of food science. - 2017. - Vol. 5, Iss. 1. - С. 103-110. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2017_5_1_13 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ditrich I. Impovement of some functional properties of cookies with added natural components of pumpkin and chia / I. Ditrich, V. Moiseieva // Ukrainian journal of food science. - 2017. - Vol. 5, Iss. 1. - С. 103-110. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2017_5_1_13. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |