Наукова періодика України Ukrainian journal of food science


Ditrich I. 
Impovement of some functional properties of cookies with added natural components of pumpkin and chia / I. Ditrich, V. Moiseieva // Ukrainian journal of food science. - 2017. - Vol. 5, Iss. 1. - С. 103-110. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2017_5_1_13
  Повний текст PDF - 446.044 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ditrich I.
  • Moiseieva V.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ditrich I. Impovement of some functional properties of cookies with added natural components of pumpkin and chia / I. Ditrich, V. Moiseieva // Ukrainian journal of food science. - 2017. - Vol. 5, Iss. 1. - С. 103-110. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2017_5_1_13.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського