Наукова періодика України Ukrainian journal of food science


Shulga O. 
Influence of edible coatings on rye and rye-wheat bread quality / O. Shulga, A. Chorna, S. Shulga // Ukrainian journal of food science. - 2017. - Vol. 5, Iss. 1. - С. 82-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2017_5_1_11
  Повний текст PDF - 461.66 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Shulga O.
  • Chorna A.
  • Shulga S.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Shulga O. Influence of edible coatings on rye and rye-wheat bread quality / O. Shulga, A. Chorna, S. Shulga // Ukrainian journal of food science. - 2017. - Vol. 5, Iss. 1. - С. 82-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2017_5_1_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шульга Ольга Сергіївна (технічні науки)
  • Шульга Сергій Володимирович (хімічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     

       Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського