Наукова періодика України Ukrainian journal of food science


Kalugina I. 
Structural and mechanical properties of the jostaberry jelly / I. Kalugina, Ju. Kalugina // Ukrainian journal of food science. - 2017. - Vol. 5, Iss. 1. - С. 72-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2017_5_1_10
  Повний текст PDF - 459.788 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Kalugina I.
  • Kalugina J.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Kalugina I. Structural and mechanical properties of the jostaberry jelly / I. Kalugina, Ju. Kalugina // Ukrainian journal of food science. - 2017. - Vol. 5, Iss. 1. - С. 72-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2017_5_1_10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Калугіна Ірина Михайлівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського