Наукова періодика України Ukrainian journal of food science


Olaoye J. O. 
Effects of processing methods and packaging materials on the quality attributes of Suya meat / J. O. Olaoye, O. I. Obajemihi, T. Ch. Metiboba // Ukrainian journal of food science. - 2016. - Vol. 4, Iss. 2. - С. 248-257. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2016_4_2_7
  Повний текст PDF - 452.484 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Olaoye J.
  • Obajemihi O.
  • Metiboba T.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Olaoye J. O. Effects of processing methods and packaging materials on the quality attributes of Suya meat / J. O. Olaoye, O. I. Obajemihi, T. Ch. Metiboba // Ukrainian journal of food science. - 2016. - Vol. 4, Iss. 2. - С. 248-257. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2016_4_2_7.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського