Наукова періодика України Ukrainian journal of food science


Peshuk L. 
Development of technology of gerontologic food pastes / L. Peshuk, O. Galenko, I. Radzievska, V. Bohun // Ukrainian journal of food science. - 2016. - Vol. 4, Iss. 2. - С. 229-335. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2016_4_2_5
  Повний текст PDF - 482.382 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Peshuk L.
  • Galenko O.
  • Radzievska I.
  • Bohun V.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Peshuk L. Development of technology of gerontologic food pastes / L. Peshuk, O. Galenko, I. Radzievska, V. Bohun // Ukrainian journal of food science. - 2016. - Vol. 4, Iss. 2. - С. 229-335. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2016_4_2_5.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Радзієвська Ірина Гіронтіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського