Наукова періодика України | Ukrainian journal of food science | ||
Peshuk L. Development of technology of gerontologic food pastes / L. Peshuk, O. Galenko, I. Radzievska, V. Bohun // Ukrainian journal of food science. - 2016. - Vol. 4, Iss. 2. - С. 229-335. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2016_4_2_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Peshuk L. Development of technology of gerontologic food pastes / L. Peshuk, O. Galenko, I. Radzievska, V. Bohun // Ukrainian journal of food science. - 2016. - Vol. 4, Iss. 2. - С. 229-335. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2016_4_2_5.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |