Наукова періодика України | Ukrainian journal of food science | ||
Mykhailyk V. Wheat grain drying kinetics in a thin layer / V. Mykhailyk, S. Lementar, R. Yakobchuk, Y. Skrynnyk, R. Semenko // Ukrainian journal of food science. - 2016. - Vol. 4, Iss. 2. - С. 316-326. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2016_4_2_13 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Mykhailyk V. Wheat grain drying kinetics in a thin layer / V. Mykhailyk, S. Lementar, R. Yakobchuk, Y. Skrynnyk, R. Semenko // Ukrainian journal of food science. - 2016. - Vol. 4, Iss. 2. - С. 316-326. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2016_4_2_13.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |