Наукова періодика України Ukrainian journal of food science


Mykhailyk V. 
Wheat grain drying kinetics in a thin layer / V. Mykhailyk, S. Lementar, R. Yakobchuk, Y. Skrynnyk, R. Semenko // Ukrainian journal of food science. - 2016. - Vol. 4, Iss. 2. - С. 316-326. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2016_4_2_13
  Повний текст PDF - 1.12 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Mykhailyk V.
  • Lementar S.
  • Yakobchuk R.
  • Skrynnyk Y.
  • Semenko R.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Mykhailyk V. Wheat grain drying kinetics in a thin layer / V. Mykhailyk, S. Lementar, R. Yakobchuk, Y. Skrynnyk, R. Semenko // Ukrainian journal of food science. - 2016. - Vol. 4, Iss. 2. - С. 316-326. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2016_4_2_13.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Михайлик Вячеслав Аврамович (технічні науки)
  • Якобчук Роман Леонідович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського