Наукова періодика України Ukrainian journal of food science


Pastukh H. 
Research on the ways of the pectin extraction from the potatoes / H. Pastukh, Ju. Grytsay, Ye. Hrabovskyi // Ukrainian journal of food science. - 2013. - Vol. 1, Iss. 2. - С. 199-203. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2013_1_2_9
  Повний текст PDF - 1.162 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Pastukh H.
  • Grytsay J.
  • Hrabovskyi Y.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Pastukh H. Research on the ways of the pectin extraction from the potatoes / H. Pastukh, Ju. Grytsay, Ye. Hrabovskyi // Ukrainian journal of food science. - 2013. - Vol. 1, Iss. 2. - С. 199-203. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2013_1_2_9.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського