Наукова періодика України | Ukrainian journal of food science | ||
Pastukh H. Research on the ways of the pectin extraction from the potatoes / H. Pastukh, Ju. Grytsay, Ye. Hrabovskyi // Ukrainian journal of food science. - 2013. - Vol. 1, Iss. 2. - С. 199-203. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2013_1_2_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Pastukh H. Research on the ways of the pectin extraction from the potatoes / H. Pastukh, Ju. Grytsay, Ye. Hrabovskyi // Ukrainian journal of food science. - 2013. - Vol. 1, Iss. 2. - С. 199-203. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2013_1_2_9. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |