Наукова періодика України | Ukrainian journal of food science | ||
Ivanov S. Use of mineral additives in the production of meat products / S. Ivanov, V. Pasichnyi, V. Olishevskyi, A. Marynin, I. Tymoshenko // Ukrainian journal of food science. - 2013. - Vol. 1, Iss. 2. - С. 188-193. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2013_1_2_7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ivanov S. Use of mineral additives in the production of meat products / S. Ivanov, V. Pasichnyi, V. Olishevskyi, A. Marynin, I. Tymoshenko // Ukrainian journal of food science. - 2013. - Vol. 1, Iss. 2. - С. 188-193. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2013_1_2_7.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |