Наукова періодика України Ukrainian journal of food science


Ivanov S. 
Use of mineral additives in the production of meat products / S. Ivanov, V. Pasichnyi, V. Olishevskyi, A. Marynin, I. Tymoshenko // Ukrainian journal of food science. - 2013. - Vol. 1, Iss. 2. - С. 188-193. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2013_1_2_7
  Повний текст PDF - 361.296 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ivanov S.
  • Pasichnyi V.
  • Olishevskyi V.
  • Marynin A.
  • Tymoshenko I.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ivanov S. Use of mineral additives in the production of meat products / S. Ivanov, V. Pasichnyi, V. Olishevskyi, A. Marynin, I. Tymoshenko // Ukrainian journal of food science. - 2013. - Vol. 1, Iss. 2. - С. 188-193. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2013_1_2_7.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Іванов Сергій Михайлович (фізико-математичні науки)
  • Пасічний Василь Миколайович (технічні науки)
  • Маринін Андрій Іванович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського