Наукова періодика України Ukrainian journal of food science


Topchiy O. 
Vegetable oils utilization in the recipes of meat pates / O. Topchiy, E. Kotlyar // Ukrainian journal of food science. - 2013. - Vol. 1, Iss. 2. - С. 204-208. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2013_1_2_10
  Повний текст PDF - 336.354 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Topchiy O.
  • Kotlyar E.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Topchiy O. Vegetable oils utilization in the recipes of meat pates / O. Topchiy, E. Kotlyar // Ukrainian journal of food science. - 2013. - Vol. 1, Iss. 2. - С. 204-208. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2013_1_2_10.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського