Наукова періодика України | Ukrainian journal of food science | ||
Topchiy O. Vegetable oils utilization in the recipes of meat pates / O. Topchiy, E. Kotlyar // Ukrainian journal of food science. - 2013. - Vol. 1, Iss. 2. - С. 204-208. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2013_1_2_10 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Topchiy O. Vegetable oils utilization in the recipes of meat pates / O. Topchiy, E. Kotlyar // Ukrainian journal of food science. - 2013. - Vol. 1, Iss. 2. - С. 204-208. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2013_1_2_10. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |