Наукова періодика України Ukrainian journal of food science


Bilko M. 
The regulation doses of sulfur dioxide with the aid of preparations, based on glutathione of yeasts in the production of pink table wine / M. Bilko, A. Tenetka // Ukrainian journal of food science. - 2013. - Vol. 1, Iss. 1. - С. 65-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2013_1_1_9
  Повний текст PDF - 323.55 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Bilko M.
  • Tenetka A.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Bilko M. The regulation doses of sulfur dioxide with the aid of preparations, based on glutathione of yeasts in the production of pink table wine / M. Bilko, A. Tenetka // Ukrainian journal of food science. - 2013. - Vol. 1, Iss. 1. - С. 65-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2013_1_1_9.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського