Наукова періодика України Ukrainian journal of food science


Silchuk T. 
Rye-wheat bread production at the restaurants / T. Silchuk, A. Kovalenko // Ukrainian journal of food science. - 2013. - Vol. 1, Iss. 1. - С. 59-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2013_1_1_8
  Повний текст PDF - 366.736 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Silchuk T.
  • Kovalenko A.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Silchuk T. Rye-wheat bread production at the restaurants / T. Silchuk, A. Kovalenko // Ukrainian journal of food science. - 2013. - Vol. 1, Iss. 1. - С. 59-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2013_1_1_8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Коваленко Олександр Васильович (фізико-математичні науки)
  • Коваленко Анна Сергіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського