Наукова періодика України | Ukrainian journal of food science | ||
Piddubniy V. Assessment of prospects using the latest technology stabilization of beverage / V. Piddubniy, M. Sova, O. Shevchenko // Ukrainian journal of food science. - 2013. - Vol. 1, Iss. 1. - С. 50-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2013_1_1_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Piddubniy V. Assessment of prospects using the latest technology stabilization of beverage / V. Piddubniy, M. Sova, O. Shevchenko // Ukrainian journal of food science. - 2013. - Vol. 1, Iss. 1. - С. 50-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2013_1_1_6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |