Наукова періодика України Ukrainian journal of food science


Rybak O. 
Some aspects of the formation of emulsions and foams in food industry / O. Rybak // Ukrainian journal of food science. - 2013. - Vol. 1, Iss. 1. - С. 41-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2013_1_1_5
  Повний текст PDF - 403.131 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Rybak O.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Rybak O. Some aspects of the formation of emulsions and foams in food industry / O. Rybak // Ukrainian journal of food science. - 2013. - Vol. 1, Iss. 1. - С. 41-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2013_1_1_5.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського