Наукова періодика України Ukrainian journal of food science


Kalinovska T. 
Substantiation of using wine-making secondary products as alternative raw material for confectionery industry / T. Kalinovska, V. Obolkina // Ukrainian journal of food science. - 2013. - Vol. 1, Iss. 1. - С. 77-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2013_1_1_11
  Повний текст PDF - 283.36 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Kalinovska T.
  • Obolkina V.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Kalinovska T. Substantiation of using wine-making secondary products as alternative raw material for confectionery industry / T. Kalinovska, V. Obolkina // Ukrainian journal of food science. - 2013. - Vol. 1, Iss. 1. - С. 77-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2013_1_1_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Оболкіна Віра Іллівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського