Наукова періодика України | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва | ||
Борщ О. О. Порівняльний аналіз амінокислотного складу та біологічної цінності білків молока чистопородних корів та їх помісей / О. О. Борщ, О. В. Борщ, Л. Т. Косіор, Л. В. Пірова, І. О. Ластовська // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2019. - № 1. - С. 43-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2019_1_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Борщ О. О. Порівняльний аналіз амінокислотного складу та біологічної цінності білків молока чистопородних корів та їх помісей / О. О. Борщ, О. В. Борщ, Л. Т. Косіор, Л. В. Пірова, І. О. Ластовська // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2019. - № 1. - С. 43-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2019_1_6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |