Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Разумовський Н. П. 
Оптимізація вмісту протеїну в раціоні племінних бичків / Н. П. Разумовський, Д. М. Богданович // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2019. - № 1. - С. 84-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2019_1_11
  Повний текст PDF - 435.581 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Разумовський Н.
  • Богданович Д.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Разумовський Н. П. Оптимізація вмісту протеїну в раціоні племінних бичків / Н. П. Разумовський, Д. М. Богданович // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2019. - № 1. - С. 84-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2019_1_11.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського