Наукова періодика України | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва | ||
Разумовський Н. П. Оптимізація вмісту протеїну в раціоні племінних бичків / Н. П. Разумовський, Д. М. Богданович // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2019. - № 1. - С. 84-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2019_1_11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Разумовський Н. П. Оптимізація вмісту протеїну в раціоні племінних бичків / Н. П. Разумовський, Д. М. Богданович // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2019. - № 1. - С. 84-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2019_1_11. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |