Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Пономаренко Н. В. 
Вплив біологічно активних речовин амаранту на склад ліпідів в організмі перепелів / Н. В. Пономаренко, С. І. Цехмістренко, О. С. Цехмістренко, В. М. Поліщук, С. А. Поліщук // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2018. - № 2. - С. 46-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2018_2_8
  Повний текст PDF - 4.338 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пономаренко Н.
  • Цехмістренко С.
  • Цехмістренко О.
  • Поліщук В.
  • Поліщук С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пономаренко Н. В. Вплив біологічно активних речовин амаранту на склад ліпідів в організмі перепелів / Н. В. Пономаренко, С. І. Цехмістренко, О. С. Цехмістренко, В. М. Поліщук, С. А. Поліщук // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2018. - № 2. - С. 46-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2018_2_8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Поліщук Віктор Миколайович (технічні науки)
  • Поліщук Володимир Миколайович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського