Наукова періодика України | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва | ||
Пономаренко Н. В. Вплив біологічно активних речовин амаранту на склад ліпідів в організмі перепелів / Н. В. Пономаренко, С. І. Цехмістренко, О. С. Цехмістренко, В. М. Поліщук, С. А. Поліщук // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2018. - № 2. - С. 46-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2018_2_8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Пономаренко Н. В. Вплив біологічно активних речовин амаранту на склад ліпідів в організмі перепелів / Н. В. Пономаренко, С. І. Цехмістренко, О. С. Цехмістренко, В. М. Поліщук, С. А. Поліщук // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2018. - № 2. - С. 46-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2018_2_8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |