Наукова періодика України | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва | ||
Микитюк В. В. Особливості перетравності поживних речовин раціону кітними вівцематками за додаткового введення кобальту / В. В. Микитюк, Т. О. Василенко, О. С. Оріщук, С. В. Цап, І. І. Поротікова // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2018. - № 2. - С. 24-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2018_2_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Микитюк В. В. Особливості перетравності поживних речовин раціону кітними вівцематками за додаткового введення кобальту / В. В. Микитюк, Т. О. Василенко, О. С. Оріщук, С. В. Цап, І. І. Поротікова // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2018. - № 2. - С. 24-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2018_2_5.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |