Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Микитюк В. В. 
Особливості перетравності поживних речовин раціону кітними вівцематками за додаткового введення кобальту / В. В. Микитюк, Т. О. Василенко, О. С. Оріщук, С. В. Цап, І. І. Поротікова // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2018. - № 2. - С. 24-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2018_2_5
  Повний текст PDF - 4.293 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Микитюк В.
  • Василенко Т.
  • Оріщук О.
  • Цап С.
  • Поротікова І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Микитюк В. В. Особливості перетравності поживних речовин раціону кітними вівцематками за додаткового введення кобальту / В. В. Микитюк, Т. О. Василенко, О. С. Оріщук, С. В. Цап, І. І. Поротікова // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2018. - № 2. - С. 24-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2018_2_5.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Микитюк Віктор Васильович (1959–) (сільськогосподарські науки)
  • Микитюк Віталій Володимирович (1999–) (ветеринарні науки)
  • Василенко Тетяна Олександрівна (сільськогосподарські науки)
  • Оріщук Оксана Сергіївна (сільськогосподарські науки)
  • Цап Світлана Володимирівна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського