Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Дяченко Л. С. 
Склад мікрофлори кишечнику, збереженість та продуктивність курчат-бройлерів за згодовування різних форм і доз підкислювача / Л. С. Дяченко, Є. В. Сиваченко, Т. Л. Сивик // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2018. - № 2. - С. 14-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2018_2_4
  Повний текст PDF - 7.002 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дяченко Л.
  • Сиваченко Є.
  • Сивик Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дяченко Л. С. Склад мікрофлори кишечнику, збереженість та продуктивність курчат-бройлерів за згодовування різних форм і доз підкислювача / Л. С. Дяченко, Є. В. Сиваченко, Т. Л. Сивик // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2018. - № 2. - С. 14-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2018_2_4.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дяченко Леонід Сидорович (1939–) (сільськогосподарські науки)
  • Сивик Тетяна Леонідівна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського