Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Данченко О. О. 
Антиоксидантна активність скелетних м’язів гусей у передзабійному періоді / О. О. Данченко, Л. М. Здоровцева, М. М. Данченко, Г. В. Рубан // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2018. - № 1. - С. 45-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2018_1_9
  Повний текст PDF - 4.23 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Данченко О.
  • Здоровцева Л.
  • Данченко М.
  • Рубан Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Данченко О. О. Антиоксидантна активність скелетних м’язів гусей у передзабійному періоді / О. О. Данченко, Л. М. Здоровцева, М. М. Данченко, Г. В. Рубан // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2018. - № 1. - С. 45-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2018_1_9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Данченко Микола Миколайович (1949–) ()
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського