Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Borshch O. 
Productivity of cows of different tolerance to stress under robotized milking conditions / O. Borshch, O. Borshch, L. Kosior, I. Lastovska, L. Pirova, Ghassemi Nejad. Jalil // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2018. - № 1. - С. 18-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2018_1_5
  Повний текст PDF - 3.231 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Borshch O.
  • Borshch O.
  • Kosior L.
  • Lastovska I.
  • Pirova L.
  • Jalil G.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Borshch O. Productivity of cows of different tolerance to stress under robotized milking conditions / O. Borshch, O. Borshch, L. Kosior, I. Lastovska, L. Pirova, Ghassemi Nejad. Jalil // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2018. - № 1. - С. 18-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2018_1_5.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Борщ Олександр Олександрович (сільськогосподарські науки)
  • Борщ Олександр Васильович (сільськогосподарські науки)
  • Борщ Олександр Олександрович (сільськогосподарські науки)
  • Борщ Олександр Васильович (сільськогосподарські науки)
  • Косіор Леся Тарасівна (сільськогосподарські науки)
  • Ластовська Ірина Олександрівна (1985–) (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського