Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Бондаренко Л. В. 
Вплив пробіотику протекто-актив на вміст біотичних елементів в сироватці крові поросят / Л. В. Бондаренко, В. В. Малина // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2018. - № 1. - С. 12-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2018_1_4
  Повний текст PDF - 4.009 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бондаренко Л.
  • Малина В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бондаренко Л. В. Вплив пробіотику протекто-актив на вміст біотичних елементів в сироватці крові поросят / Л. В. Бондаренко, В. В. Малина // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2018. - № 1. - С. 12-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2018_1_4.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бондаренко Леся Вікторівна (ветеринарні науки)
  • Малина Василь Вікторович (ветеринарні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського