Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Adamchuk L. O. 
Papaver rhoeasl. beepollen / L. O. Adamchuk, O. I. Akulonok, A.T. Novytska, Е. Ivanisova, J. Brindza // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2018. - № 1. - С. 5-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2018_1_3
  Повний текст PDF - 3.107 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Adamchuk L.
  • Akulonok O.
  • Novytska A.
  • Ivanisova Е.
  • Brindza J.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Adamchuk L. O. Papaver rhoeasl. beepollen / L. O. Adamchuk, O. I. Akulonok, A.T. Novytska, Е. Ivanisova, J. Brindza // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2018. - № 1. - С. 5-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2018_1_3.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського