Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Чернишов І. В. 
Сучасний стан виробництва свинини в Україні та Херсонській області зокрема / І. В. Чернишов, М. В. Левченко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2018. - № 1. - С. 91-98. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2018_1_16
  Повний текст PDF - 4.661 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Чернишов І.
  • Левченко М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Чернишов І. В. Сучасний стан виробництва свинини в Україні та Херсонській області зокрема / І. В. Чернишов, М. В. Левченко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2018. - № 1. - С. 91-98. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2018_1_16.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Чернишов Ігор В'ячеславович (сільськогосподарські науки)
  • Левченко Максим Валерійович (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського