Наукова періодика України | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва | ||
Церенюк М. В. Оптимізація штучного осіменіння свиней в умовах середніх за розміром господарств / М. В. Церенюк // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2018. - № 1. - С. 83-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2018_1_15 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Церенюк М. В. Оптимізація штучного осіменіння свиней в умовах середніх за розміром господарств / М. В. Церенюк // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2018. - № 1. - С. 83-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2018_1_15. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |