Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Церенюк М. В. 
Оптимізація штучного осіменіння свиней в умовах середніх за розміром господарств / М. В. Церенюк // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2018. - № 1. - С. 83-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2018_1_15
  Повний текст PDF - 4.569 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Церенюк М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Церенюк М. В. Оптимізація штучного осіменіння свиней в умовах середніх за розміром господарств / М. В. Церенюк // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2018. - № 1. - С. 83-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2018_1_15.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського