Наукова періодика України | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва | ||
Токарчук Т. С. Показники антиоксидантного статусу в сироватці крові поросят за використання вітаміну Е і цитратів Zn, Fe та Ge / Т. С. Токарчук // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2018. - № 1. - С. 78-83. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2018_1_14 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Токарчук Т. С. Показники антиоксидантного статусу в сироватці крові поросят за використання вітаміну Е і цитратів Zn, Fe та Ge / Т. С. Токарчук // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2018. - № 1. - С. 78-83. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2018_1_14.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |