Наукова періодика України | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва | ||
Вовкогон А. Г. Визначення гострої токсичності модифікованого желатину на білих мишах / А. Г. Вовкогон, С. В. Мерзлов // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2017. - № 1-2. - С. 37-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2017_1-2_8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Вовкогон А. Г. Визначення гострої токсичності модифікованого желатину на білих мишах / А. Г. Вовкогон, С. В. Мерзлов // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2017. - № 1-2. - С. 37-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2017_1-2_8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |