Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Вовкогон А. Г. 
Визначення гострої токсичності модифікованого желатину на білих мишах / А. Г. Вовкогон, С. В. Мерзлов // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2017. - № 1-2. - С. 37-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2017_1-2_8
  Повний текст PDF - 3.506 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Вовкогон А.
  • Мерзлов С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Вовкогон А. Г. Визначення гострої токсичності модифікованого желатину на білих мишах / А. Г. Вовкогон, С. В. Мерзлов // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2017. - № 1-2. - С. 37-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2017_1-2_8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Мерзлов Сергій Віталійович (біологічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського