Наукова періодика України | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва | ||
Бучковська К. Д. Вплив додаткового введення лізину та метіоніну в гранульований корм на інтенсивність росту телят-молочників / К. Д. Бучковська, В. В. Отченашко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2017. - № 1-2. - С. 25-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2017_1-2_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Бучковська К. Д. Вплив додаткового введення лізину та метіоніну в гранульований корм на інтенсивність росту телят-молочників / К. Д. Бучковська, В. В. Отченашко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2017. - № 1-2. - С. 25-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2017_1-2_6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |