Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Яковійчук О. В. 
Вплив вікасолу на активність ферментів циклу Кребса і антиоксидантної системи та стан пероксидного окиснення у м’язах гусей / О. В. Яковійчук, Г. В. Рубан, О. О. Данченко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2017. - № 1-2. - С. 109-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2017_1-2_22
  Повний текст PDF - 4.992 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Яковійчук О.
  • Рубан Г.
  • Данченко О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Яковійчук О. В. Вплив вікасолу на активність ферментів циклу Кребса і антиоксидантної системи та стан пероксидного окиснення у м’язах гусей / О. В. Яковійчук, Г. В. Рубан, О. О. Данченко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2017. - № 1-2. - С. 109-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2017_1-2_22.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського