Наукова періодика України | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва | ||
Яковійчук О. В. Вплив вікасолу на активність ферментів циклу Кребса і антиоксидантної системи та стан пероксидного окиснення у м’язах гусей / О. В. Яковійчук, Г. В. Рубан, О. О. Данченко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2017. - № 1-2. - С. 109-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2017_1-2_22 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Яковійчук О. В. Вплив вікасолу на активність ферментів циклу Кребса і антиоксидантної системи та стан пероксидного окиснення у м’язах гусей / О. В. Яковійчук, Г. В. Рубан, О. О. Данченко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2017. - № 1-2. - С. 109-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2017_1-2_22. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |