Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Токарчук Т. С. 
Вплив вітаміну Е і цитратів Zn, Fe та Ge на масу тіла та гематологічні показники крові поросят / Т. С. Токарчук, В. В. Данчук // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2017. - № 1-2. - С. 101-104. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2017_1-2_20
  Повний текст PDF - 2.615 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Токарчук Т.
  • Данчук В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Токарчук Т. С. Вплив вітаміну Е і цитратів Zn, Fe та Ge на масу тіла та гематологічні показники крові поросят / Т. С. Токарчук, В. В. Данчук // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2017. - № 1-2. - С. 101-104. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2017_1-2_20.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Токарчук Тетяна Сергіївна (1988–) (біологічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського