Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Мерзлов С. В. 
Вплив різних рівнів лізину в комбікормах на інкубаційні якості яєць страусів / С. В. Мерзлов, Н. М. Федорук, Г. П. Калініна, О. П. Гребельник // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2017. - № 1-2. - С. 62-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2017_1-2_13
  Повний текст PDF - 3.009 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Мерзлов С.
  • Федорук Н.
  • Калініна Г.
  • Гребельник О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Мерзлов С. В. Вплив різних рівнів лізину в комбікормах на інкубаційні якості яєць страусів / С. В. Мерзлов, Н. М. Федорук, Г. П. Калініна, О. П. Гребельник // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2017. - № 1-2. - С. 62-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2017_1-2_13.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Мерзлов Сергій Віталійович (біологічні науки)
  • Федорук Наталія Миколаївна (сільськогосподарські науки)
  • Калініна Галина Петрівна (технічні науки)
  • Гребельник Оксана Петрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського