Наукова періодика України | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва | ||
Сметаніна О. В. Використання органічного Кобальту для виробництва високоякісного молока / О. В. Сметаніна, І. І. Ібатулін, В. С. Бомко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2016. - № 2. - С. 29-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2016_2_7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Сметаніна О. В. Використання органічного Кобальту для виробництва високоякісного молока / О. В. Сметаніна, І. І. Ібатулін, В. С. Бомко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2016. - № 2. - С. 29-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2016_2_7.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |