Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Вихідні дані. // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2016. - № 2. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2016_2_26
  Повний текст PDF - 227.822 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Бібліографічний опис для цитування:

Вихідні дані. // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2016. - № 2. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2016_2_26.

  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського