Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Піщан І. С. 
Рівень продуктивності швіцьких корів у другу лактацію, як показник адаптації до промислової технології виробництва молока в Степовій зоні України / І. С. Піщан // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2016. - № 2. - С. 92-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2016_2_20
  Повний текст PDF - 397.592 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Піщан І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Піщан І. С. Рівень продуктивності швіцьких корів у другу лактацію, як показник адаптації до промислової технології виробництва молока в Степовій зоні України / І. С. Піщан // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2016. - № 2. - С. 92-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2016_2_20.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Піщан Ілона Станіславівна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського