Наукова періодика України | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва | ||
Мерзлов С. В. Дослідження впливу високих доз пекарських дріжджів у складі поживного середовища на стан личинок Chironomus / С. В. Мерзлов, Л. П. Король-Безпала // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2016. - № 2. - С. 74-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2016_2_16 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Мерзлов С. В. Дослідження впливу високих доз пекарських дріжджів у складі поживного середовища на стан личинок Chironomus / С. В. Мерзлов, Л. П. Король-Безпала // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2016. - № 2. - С. 74-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2016_2_16.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |