Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Войцехівська Л. І. 
Тенденції розвитку виробництва м’яса птиці в Україні / Л. І. Войцехівська, О. І. Скоромна, Т. Л. Голубенко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2016. - № 2. - С. 61-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2016_2_14
  Повний текст PDF - 405.624 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Войцехівська Л.
  • Скоромна О.
  • Голубенко Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Войцехівська Л. І. Тенденції розвитку виробництва м’яса птиці в Україні / Л. І. Войцехівська, О. І. Скоромна, Т. Л. Голубенко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2016. - № 2. - С. 61-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2016_2_14.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Скоромна Оксана Іванівна (сільськогосподарські науки)
  • Голубенко Тетяна Леонідівна (1983–) (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського