Наукова періодика України | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва | ||
Войцехівська Л. І. Тенденції розвитку виробництва м’яса птиці в Україні / Л. І. Войцехівська, О. І. Скоромна, Т. Л. Голубенко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2016. - № 2. - С. 61-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2016_2_14 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Войцехівська Л. І. Тенденції розвитку виробництва м’яса птиці в Україні / Л. І. Войцехівська, О. І. Скоромна, Т. Л. Голубенко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2016. - № 2. - С. 61-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2016_2_14.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |