Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Водяніцький О. М. 
Вплив коливань температурного режиму водойми на вміст білків в ембріонах та передличинках окуня звичайного (Perca fluviatilis, L.) / О. М. Водяніцький, О. С. Потрохов, Н. Є. Гриневич, Ю. В. Куновський, Н. М. Присяжнюк, О. Р. Михальський // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2016. - № 2. - С. 56-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2016_2_13
  Повний текст PDF - 406.457 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Водяніцький О.
  • Потрохов О.
  • Гриневич Н.
  • Куновський Ю.
  • Присяжнюк Н.
  • Михальський О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Водяніцький О. М. Вплив коливань температурного режиму водойми на вміст білків в ембріонах та передличинках окуня звичайного (Perca fluviatilis, L.) / О. М. Водяніцький, О. С. Потрохов, Н. Є. Гриневич, Ю. В. Куновський, Н. М. Присяжнюк, О. Р. Михальський // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2016. - № 2. - С. 56-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2016_2_13.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Гриневич Наталія Євгеніївна (ветеринарні науки)
  • Куновський Юрій Володимирович (біологічні науки)
  • Присяжнюк Наталія Михайлівна (ветеринарні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського