Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Вовкогон А. Г. 
Порівняння показників сорбції носіїв – желатину та крохмалю / А. Г. Вовкогон, С. В. Мерзлов // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2016. - № 2. - С. 51-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2016_2_12
  Повний текст PDF - 331.38 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Вовкогон А.
  • Мерзлов С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Вовкогон А. Г. Порівняння показників сорбції носіїв – желатину та крохмалю / А. Г. Вовкогон, С. В. Мерзлов // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2016. - № 2. - С. 51-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2016_2_12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Мерзлов Сергій Віталійович (біологічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського