Наукова періодика України | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва | ||
Борщ О. О. Етологічні особливості дійних корів різної вгодованості в умовах роботизованої ферми / О. О. Борщ, О. В. Борщ, В. А. Ліскович // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2016. - № 1. - С. 5-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2016_1_3 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Борщ О. О. Етологічні особливості дійних корів різної вгодованості в умовах роботизованої ферми / О. О. Борщ, О. В. Борщ, В. А. Ліскович // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2016. - № 1. - С. 5-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2016_1_3.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |