Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Борщ О. О. 
Етологічні особливості дійних корів різної вгодованості в умовах роботизованої ферми / О. О. Борщ, О. В. Борщ, В. А. Ліскович // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2016. - № 1. - С. 5-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2016_1_3
  Повний текст PDF - 314.336 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Борщ О.
  • Борщ О.
  • Ліскович В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Борщ О. О. Етологічні особливості дійних корів різної вгодованості в умовах роботизованої ферми / О. О. Борщ, О. В. Борщ, В. А. Ліскович // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2016. - № 1. - С. 5-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2016_1_3.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Борщ Олександр Олександрович (сільськогосподарські науки)
  • Борщ Олександр Васильович (сільськогосподарські науки)
  • Ліскович Володимир Андрійович (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського