Наукова періодика України | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва | ||
Сиваченко Є. В. Збереженість і продуктивність курчат-бройлерів за згодовування підкислювача та препарату "Ціанофор" / Є. В. Сиваченко, Л. С. Дяченко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2016. - № 1. - С. 73-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2016_1_16 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Сиваченко Є. В. Збереженість і продуктивність курчат-бройлерів за згодовування підкислювача та препарату "Ціанофор" / Є. В. Сиваченко, Л. С. Дяченко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2016. - № 1. - С. 73-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2016_1_16.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |