Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Мельниченко Ю. О. 
Склад мікрофлори кишечнику курчат-бройлерів за застосування поліфункціональних пробіотиків / Ю. О. Мельниченко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - № 2. - С. 29-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2015_2_9
  Повний текст PDF - 2.877 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Мельниченко Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Мельниченко Ю. О. Склад мікрофлори кишечнику курчат-бройлерів за застосування поліфункціональних пробіотиків / Ю. О. Мельниченко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - № 2. - С. 29-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2015_2_9.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського