Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Ластовська І. О. 
Новітні об’ємно-планувальні і технологічні рішення приміщень з виробництва яловичини / І. О. Ластовська, М. М. Луценко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - № 2. - С. 25-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2015_2_8
  Повний текст PDF - 3.989 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ластовська І.
  • Луценко М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ластовська І. О. Новітні об’ємно-планувальні і технологічні рішення приміщень з виробництва яловичини / І. О. Ластовська, М. М. Луценко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - № 2. - С. 25-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2015_2_8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Ластовська Ірина Олександрівна (1985–) (сільськогосподарські науки)
  • Луценко Марія Михайлівна (1945–) (сільськогосподарські науки)
  • Луценко Микола Михайлович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського