Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Шевчук Т. В. 
Нова ароматично-смакова добавка в годівлі лисиць кліткового розведення / Т. В. Шевчук // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - № 2. - С. 178-181. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2015_2_48
  Повний текст PDF - 2.697 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шевчук Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шевчук Т. В. Нова ароматично-смакова добавка в годівлі лисиць кліткового розведення / Т. В. Шевчук // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - № 2. - С. 178-181. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2015_2_48.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шевчук Тетяна Володимирівна (1976–) (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського